UWAGA, UWAGA 
Infrastruktura o charakterze otwartym – „odmrażanie” sportu powszechnego 🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️

Od 4 maja będzie można korzystać z infrastruktury sportowej o charakterze otwartym.
Zostaną udostępnione (dla maksymalnie sześciu osób korzystających na danym obiekcie): stadiony sportowe (piłkarskie, lekkoatletyczne i inne), boiska szkolne i wielofunkcyjne (w tym Orliki)⚽️⚽️⚽️
Zgodnie z wytycznymi nasze boiska zostaną również otwarte od 4 maja (boisko Orlik w Rzgowie oraz boisko w Starowej Górze)
Godziny otwarcia boisk:
⚽️Rzgów – w tygodniu 15:00-21:00 w weekendy od godziny 12:00 do 22:00
⚽️Starowa Góra – codziennie w godzinach 15:00-21:00
Więcej informacji oraz nowe zasady korzystania będą dostępne bezpośrednio na obiektach.

najważniejsze zasady korzystania z obiektu w tym czasie:

  • zachowanie dystansu społecznego (2 metry)
  • obowiązek zasłaniania twarzy (w momencie dotarcia na dany obiekt sportowy, natomiast przebywając na np. boisku nie ma obowiązku zakrywania twarzy),
  • ograniczona liczba osób (max 6 osób na boisku)
  • weryfikacja uczestników (zgłoszenie do zarządcy osób wchodzących na obiekt)
  • brak możliwości korzystania z szatni i węzła sanitarnego (poza WC),
  • dezynfekcja urządzeń po każdym użyciu i każdej grupie,
  • obowiązkowa dezynfekcja rąk dla wchodzących i opuszczających obiekt,
  • korzystanie z osobistego sprzętu treningowego lub dezynfekcja po każdym użyciu.

Drogi Użytkowniku,

O Twoje dane, które podajesz dobrowolnie, dba Gminny Ośrodek Sportu Turystyki i Rekreacji w Rzgowie (Administrator Danych Osobowych). W razie pytań i wątpliwości zachęcamy do kontaktu z naszym Inspektorem Ochrony Danych na adres poczty elektronicznej  ido@gostir-rzgow.pl . Każde pismo adresowane do Inspektora jest rejestrowane i na pewno trafi do adresata. Jeżeli chcesz uzyskać pełną informację kliknij TUTAJ

 

PRZEJDŹ DO SERWISU

Korzystając z tej strony akceptujesz pliki cookies. kliknij aby uzyskać więcej informacji.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close